Wat is jouw horoscoop?

Wat is je horsoscoop? Je kan het allemaal heel erg makkelijk vinden via internet. De ene gelooft er niet in, de andere wel. Daaruit kan je altijd zelf je eigen conclusie nemen. Ik was er zelf wel een beetje kritisch over, maar ik dacht: ik zal het eens lezen, dat kan sowieso geen kwaad toch? Het grappigste is eigenlijk wel dat het toch vaak wel klopt! Ik nam het maar een klein beetje met een natte vinger, maar hoe meer ik mezelf erin verdiepte, hoe meer ik het interessanter begon te vinden. Tegenwoordig lees ik het bijna elke dag, via internet, de krant of in een tijdschrift waar tegenwoordig ook vaak dingen in staan. Meestal als pure nieuwsgierigheid, maar verder ook wel stiekem om te zien of ik fouten kan vinden over dingen die niet kloppen. Dat zoekt toch ook iedereen eigenlijk? De meeste mensen zoeken een plekje waaraan ze zichzelf vast kunnen houden, of zie ik dat verkeerd?

Welk horoscoop heb jij?

Er zijn 12 versdchillende sterrenbeelden, welke heb jij? Er zijn vele sites waar je alles kan vinden over horoscopen, de ene voelt zich prettiger met een formelere site, de ander met een minder formele site. Zelf vind ik http://horoscooptijd.nl/ wel erg prettig omdat je daar ook elke dag weer een andere horoscoop kan zien. Daar kan je ook zien welk horoscoop jij hebt.

Je geboortedatum bepaald je horoscoop.

Het is ook allemaal wel grappig hoe dingen en hoe de toekomst bepaald word door het moment wanneer je geboren bent. Het gaat om wanneer en waar de sterren staan op welk moment. Misschien is er toch veel meer in het leven wat wij niet kunnen zien, maar wel voelen en wat voor ons bepalend is wat wij doen per dag? De ene voelt zich meer onvolwaardig, overgevoelif on handig.. dit is allemaal bepaald door het moment wanneer je geboren bent, wel leuk! Horoscopen zijn ook bepalend over de stand van de maan en sterren, maar daar heb ik zelf niet veel verstand van, ik ben altijd meer nieuwsgierig naar of de dingen uitkomen, en niet perse de oorsprong daarvan, daar hebben we natuurlijk ook de experts voor toch? Toch neem ik aan dat jij ook wel nieuwsigierig geworden bent, anders had je hier op dit moment ook al niet meer gelezen… dus je kan altijd nog wat meer op de site kijken als je ook nieuwsgierig geworden bent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *