Neymar – ny stjerne i Barcelona

Når man har ambitioner om, at befinde sig i toppen af én af verdens allerbedste ligaer, så har selv et stjernehold som Barcelona hele tiden brug for at finde de helt rigtige spillere til deres trup. Spillere, der passer ind i netop den spillestil og holdånd, der er så karakteristisk for klubben.

Med indkøbet af Neymar i sommeren 2013 har man købt en af verdens bedste angribere, men også en angriber, der med sine konstante driblinger afviger fra den gængse spillespil i klubben, der er kendt for de få boldberøringer og mange, korte og hurtige afleveringer

Mange har udtrykt bekymring for, om en så anderledes spiller kan passe ind, men både Neymar og FC Barcelona kender hinandens spillestil så godt, at begge parter ved, hvad de går ind til og er indstillet på at skabe en succes.

Neymar har lavet en 5 årig kontrakt med klubben og har selv udtalt, at han ser det som en stor ære, at skulle spille sammen med Xavi, Andrés Iniesta og Lionel Messi. Spillere der alle er anerkendte topspillere både på klub- og landsholdsplan.

Neymar er født i 1992 i Brasilien og debuterede på det brasilianske landshold i 2010. Inden skiftet til Barcelona spillede han i den brasilianske storklub Santos, hvor blandt andet legenden Pele har spillet i rigtig mange år. Neymar har spillet i klubben igennem ungdomsårene og fik sin debut på førsteholdet i 2009.

I Barcelona spiller han i trøjen med nummer 11 på – helt i front sammen med Lionel Messi, så der bør være garanti for top fodbold og mange mål i de kommende sæsoner.

Det store spørgsmål er, om to så store spillere kan få et samarbejde i gang, så spillet bliver endnu mere levende og legende. Fodboldkommentarer over hele verden er ikke i tvivl: Med indkøbet af Neymar er Barcelona endnu engang et godt bud på en mester både i La Liga og i Champions League.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *