Hvordan køber jeg et domæne på Internettet?

Find et domæne og find din plads på nettet

 

Der er mange, der taler om det, men kun få som rent faktisk ved hvordan, man køber et godt domæne på nettet. Jeg er selv en ud af mange, der aldrig forstod mig på det, før det var for sent. Spørgsmålet er så i sidste ende, om det er noget man kan tillære sig eller om løbet bare er kørt? Jeg har læst en del omkring det nu, og mener selv at jeg er blevet ganske god til at bruge min pc. Det har da om ikke andet lykkedes mig at finde dette domæne, som jeg købte for en slik, da jeg var på café med min gamle mor. Jeg forsøgte at forklare hende hvordan, det hele hænger sammen – men det gav ingen mening for hende. Det gjorde det heller ikke for mig førhen, men nu til dags sidder man fast, hvis ikke man ved hvordan, man kommer videre og sikrer sin position på nettet.

Når det nu er sagt, er det selvfølgelig ikke alle, der kommer til at have brug for denne information. Alle de heldige kartofler, som har færdiggjort deres uddannelse eller er blevet fagudlærte, kan stort set være ligeglade med domæner og den slags. Med mindre det er deres arbejde at vide alt om det, naturligvis. Det er formentlig kun folk som mig, som aldrig rigtig fandt den rette vej i livet, som får brug for at være med på noderne. Og jeg kan hilse at sige at det rent faktisk ikke er så slemt, som det nogle gange lyder til. Der skal en hel del selv-læring til, for det hænger desværre ikke med gode råd på træerne i denne branche – men når man først er nået et stykke, begynder det hele at give mening.

Et domæne betyder alt for en hjemmeside. Man kan også sige, at det går hånd i hånd med et webhotel, som det hedder sig. Det er ligesom at sige, at man har en adresse, men også har brug for et hus at bo i på adressen. Ellers hører man jo ingen vegne hjemme. Dette domæne som jeg har fået købt, er sikkert et af dem, der ikke er særlig populære, men det er jeg ligeglad med. Jeg har ikke brug for at skilte med noget eller hævde mig selv over for andre. Dette er et ud af flere karakteristika, som gør mig til en meget god person og et menneske fyldt med empati. At et menneske som mig har fået fat i et domæne er vel sagtens kun godt for alle andre så.

Dette var mit først indlæg, men jeg håber der kommer mange flere fremover!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *