Badeværelse til kontoret

I forbindelse med at klubben fik nyt badeværelse for et par måneder siden, har vi ligeledes valgt at renovere badeværelset på kontoret. Vi ved at alle klubbens medlemmer støtter op om, at også bestyrelse og administrationen skal kunne gå på toilettet uden at det skal være ufornøjeligt. Vi har brugt budgettet fra andet halvår og modregnet det i det samlede regnskab. Alle informationer kan findes under klubbens regnskab her på hjemmesiden.

Hvis nogle af jer er interesseret i at vide hvem, vi har valgt at bruge, kan vi informere om, at vi har valgt en anden leverandør end den, vi brugte til omklædnings lokalerne og fælles badene. Denne leverandør hedder Badmodul.dk og har til huse i København. Deres hjemmeside gjorde det let for os at finde frem til en løsning, sat op imod det beløb, vi kunne undvære i år. De har lavet en beregner, som inkluderer opsætning af fliser på både gulve og vægge og denne brugte vi til at justere de materialer, der skulle bruges og det omfang, som renoveringen skulle have.

Vi har som sagt brugt den omtalte hjemmeside til at beregne pris og materialer, men vi har også fået lavet en skitse eksternt, hvis I skulle være interesseret i at se hvordan, det nye badeværelse kommer til at se ud.

badeværelse

Et badeværelse med stil

Der er mange typer af badeværelse, men som I kan se ovenfor, har vi valgt det simple design med de fornødne installationer. Det gamle rum var ikke til at holde styr på – specielt nedløbsrør og faldstammen var ved at blive alt for gamle. Selvom designet af badeværelset er simpelt, har vi valgt at sammensætte elementerne med stil. Fliserne er sorte til gulve og lyse grå til væggene. Til dem derude, der er interesseret i at vide mere om badeværelser generelt, kan vi fremskaffe denne kilde fra nettet: https://da.wikipedia.org/wiki/Badev%C3%A6relse. Bedre og mere uddybende definition finder man næppe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *